• -50%
Ombra d'Ulls Hypnôse Dale Color als teus Ulls-Ombres d'ulls
Sombra de Ojos Hypnose

LANCÔME

Ombra d'Ulls Hypnôse Dale Color als teus Ulls

Dóna-li color als teus ulls amb l'Ombra d'Ulls Hypnôse de Lancôme, dissenyada per proporcionar un color intens i durador que realça i defineix la teva mirada.

Color:
  • 102 PEARLY
179845
20,70 € 42,00 € -50%
Impostos inclosos

L'Ombra d'Ulls Hypnôse de Lancôme és l'elecció perfecta per als que volen afegir un toc de color vibrant i durador a la mirada. Aquesta ombra dʻulls està formulada per proporcionar un color intens i uniforme, assegurant que els teus ulls es vegin enlluernadors en qualsevol ocasió.

La textura suau i sedosa de l'Ombra d'Ulls Hypnôse s'aplica i es difumina sense esforç, permetent crear una àmplia varietat de looks, des d'un estil natural i subtil fins a un maquillatge més audaç i dramàtic. Els pigments d'alta qualitat garanteixen una durada perllongada i una cobertura impecable, mantenint el maquillatge d'ulls perfecte durant tot el dia.

Disponible en una gamma de tons captivadors, aquesta ombra d'ulls és ideal per a qualsevol esdeveniment, des del dia a dia fins a ocasions especials. Amb l'Ombra d'Ulls Hypnôse de Lancôme, pots experimentar i expressar la teva creativitat, aconseguint una mirada que realment es destaca.

3605532679051
Producte afegit a la llista de desitjos