Gel Fresco de Aloe para la Celulitis-Cremes anticel·lulítiques

    EQUILIBRA

    Gel Fresco de Aloe para la Celulitis

    Gel fresc dissenyat contra les imperfeccions de la cel·lulitis que s'absorbeix ràpidament, fins i tot, sense fer massatge.

    Formato
    • 200 ML
    248061
    9,95 €

    (4,98 € / 100 ML)

    Impostos inclosos

    Amb efecte gel, aprofita les propietats del fred per afavorir la circulació perifèrica i contrarestar la retenció d'aigua.

    Usar regularment per millorar visiblement l'aspecte de la pell de taronja, i donar tonicitat i fermesa als teixits.

    Conté un 20% d'àloe vera, el qual incorpora propietats protectores, hidratants i reequilibrants per a la pell de la cel·lulitis.

    Ingredients:

    Aigua, suc de fulla d'àloe vera, alcohol desnaturalitzat, laurato d'isoamil, glicerina, èter de dicaprilil, propanodiol, cafeïna, hialuronat de sodi, extracte de fruita de Vaccinium myrtillus (nabiu silvestre), escina, extracte de Theobroma cacau (cacau), extracte de centella asiàtica, extracte de mentol asiàtic, carbòmer, extracte de Gelidium cartilagineum (alga roja), extracte d'arrel de Ruscus aculeatus (espermatofita arbustiva), lactat de mentil, acrilats/polímer creuat d'acrilat d'alquil C10-30, propilenglicol, sorbat de potassi, hidròxid de sodi, fenoxietanol, etilhexilglicerina, diethosterilatexilatexilato, dietilbutilenglicol i beta-sitosterol.

    Per a més informació, consulteu les fórmules que apareixen a l'envàs.

    Capacidad
    200ML
    Capacidad Base
    100ML
    Gamma Equilibra
    Aloe Vera
    8000137016921

    Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

    Producte afegit a la llista de desitjos